Има звезди, за които не подозираме, че  имат и скрити

...
Има звезди, за които не подозираме, че  имат и скрити
Коментари Харесай

Звездите, за които никой не разбра, че са имали музикална кариера

Има звезди, за които не подозираме, че  имат и скрити гении в разнообразни сфери. Някои от тях са имали музикална кариера, само че никой не е схванал за това, написа каналът във vbox7. Ето кои са те:

Скарлет Йохансон

Скарлет Йохансон се е занимавала професионално и с музика. Да, тя даже има два албума , като първият излиза през далечната 2008 година Въпреки че критиците в началото са много скептични, музиката ѝ е оценена като изненадващо добра, а албумите - брилянтни.
                 

Джейда Смит

Днес тя може да е известна като не изключително вярната брачна половинка на Уил Смит, както и като актриса, продуцент и ефирен водещ, само че зад тила си има и музикална кариера. Под името Джейда Корън тя образува метал групата Wicked Wisdom , където е вокал.
                 

Приянка Чопра

Тя през днешния ден е актриса и модел, само че в предишното си е била и певица. Това се случва много преди да се събере с Ник Джонас, като има няколко сингъла . Най-известен е Exotic с Pitbull, само че забавен факт е, че е записвала и саундтрак на боливудски филм.
                 

Раян Гослинг

Той е имал група, чието име е било Dead Man's Bones . Заедно имат и албум, само че едно от най-паметните му изяви, свързани с музиката, е на сцената на " Маскираният артист " в Южна Корея, когато изненадва безусловно цялата нация, озовавайки се под една от маските. 
                 

Лейтън Мийстър

Актрисата пуска няколко денс части при започване на предишното десетилетие. Разказва, че пее единствено за наслаждение, само че по-късно издаде и албум. Твърде тъпо, че Лейтън не продължи съществено с музиката.
                 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР